Organiseren volgend jaar eerste eigen tornooi

Wandelvoetbal Verbroedering Beersel-Drogenbos blijft hoge ogen gooien

Wandelvoetbal Verbroedering Beersel-Drogenbos blijft hoge ogen gooien

Een feit is zeker, Wandelvoetbal Verbroedering Beersel Drogenbos heeft zeker geen gebrek aan spelers en speelsters Foto: hdd.

Beersel - 4 december wordt de afsluiter van het derde seizoen van de wandelvoetballers van Beersel en nadien volgt een winterstop. In 2018 wordt dan niet alleen een volgend seizoen opgestart, maar wordt ook een eerste eigen tornooi georganiseerd.

Een eerste stap in het wandelvoetbal in Beersel werd gezet binnen het bestuur van de seniorenraad van Beersel. De dienst Welzijn en de sportdienst vonden elkaar en de opstart van “Wandelvoetbal” in Beersel was een feit. Het initiatief vond ook gehoor bij Verbroedering Beersel-Drogenbos en deze namen er het wandelvoetbal bij.

Vandaag mag gezegd worden dat wandelvoetbal in Vlaanderen nog in de steigers staat, maar ook mag gezegd worden dat Beersel top scoort binnen de Vlaamse wandelvoetbalwereld. Zo werden al wedstrijden gespeeld en deelgenomen aan tornooien in Leuven, Brugge en de Ghelamco Arena in Gent. Volgend jaar organiseert Verbroedering Beersel-Drogenbos ook een eerste wandelvoetbal tornooi.

Wandelvoetbal staat open voor 55-plussers, zowel mannen als vrouwen, met of zonder voetbalervaring. De trainingen in Beersel vinden plaats in sportcomplex Vogelenzang Dworpsestraat 149 te 1651 Lot en dit maandagnamiddag van 14u30 tot 15u30. Verantwoordelijke Johan Rosiers: “ Het belangrijkste doel is dat de deelnemers op en naast het veld plezier hebben en een hecht team vormen en dit is hier het geval! “

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio