Jubileumfeest overschaduwd door overlijden van hun tweede moeder

Dworpse Bikers vierden hun 25 jarig bestaan

Dworpse Bikers vierden hun 25 jarig bestaan

Stichter Fons Bovri kreeg een medaille en diploma van de Beerselse burgemeester en Schepen van Sport Foto: hdd.

Beersel - De voorbije dagen zullen niet gauw vergeten worden bij mountainclub de Dworpse Bikers die afgelopen weekend niet alleen hun 25 jarig bestaan vierden, maar ook hun lokaalhoudster en tweede moeder Leza van “In de Welkom” verloren.

Zondag 3 december werd de Sint en zwarte piet uitgenodigd door de Dworpse Bikers in hun lokaal café In de Welkom in Dworp. Zij hadden lekkers bij voor de kinderen van de Bikers. Omdat er ook geen stoute ouders waren bij de Bikers, kregen zij ook een cadeautje van de Sint.

Op vrijdag  8 december, één dag voor het ledenfeest dat plaats vond op zaterdag 9 december, kregen de Dworpse Bikers dan het droevige nieuws te horen dat Leza op 91 jarige leeftijd was overleden. Bij de opening van het jubileumfeest zaterdag werd dan ook  passend afscheid genomen van hun geliefde Leza.

Op dit ledenfeest in De Moriaan te Alsemberg werd ook Fons Bovri, stichter van de club, door de Dworpse Bikers en het gemeentebestuur van Beersel gehuldigd. De burgemeester van Beersel Hugo Vandaele en schepen van sport Eddy Deknopper overhandigden hem een diploma en medaille als erkenning voor zijn inzet voor de club.

 

 

 

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio