Opende zopas nieuwe toonzaal

Nu is Impermo ook aanwezig in Sint-Pieters-Leeuw

Vestigingsverantwoordelijke Ingrid De Moor en haar team laten niets onverlet om het cliënteel maximaal te verzorgen en bij te staan Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - In Sint-Pieters-Leeuw opende Impermo een nieuwe toonzaal. Voortaan kan men ook in Sint-Pieters-Leeuw terecht om het uitgebreide assortiment tegels, natuursteen en parket van Impermo te bewonderen.

100 jaar na de opstart van Impermo groeit het bedrijf uit tot de grootste speler van tegels, natuursteen en parket in België. Met verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen staat Impermo elke (ver)bouwer bij in zijn zoektocht naar de juiste vloer. Op 15 juli presenteerde Impermo al met trots een nieuwe vestiging in Geel.

En Impermo zit niet stil, want sinds zaterdag 6 januari staan ook in Sint-Pieters-Leeuw de verkoopmedewerkers van Impermo klaar om jou te begeleiden met persoonlijk advies, van keuze over plaatsing tot onderhoud en workshops. Bovendien geniet je in januari ook in deze nieuwe vestiging van soldenprijzen op een ruime selectie tegels uit het assortiment.

Wil je graag inspiratie opdoen voordat je de nieuwe toonzaal bezoekt? Op de website van Impermo vind je al de  vloeren en alles wat je nodig hebt om deze te leggen, vergezeld van sfeerfoto’s. Bovendien kan je snel en gemakkelijk een Belevingsbox aanvragen met stalen van jouw droomtegels. Zo vergelijk je de kwaliteit, structuur en kleur van jouw toekomstige vloer in de ruimte waarvoor hij bestemd is en kom je helemaal voorbereid naar de toonzaal!  Impermo is terug te vinden langs. de Bergensesteenweg 462 1600 Sint-Pieters-Leeuw de Bergensesteenweg 462 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Openingsuren toonzaal: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9u30 tot 18u, donderdag van 9u30 tot 21u. Op zondag gesloten. Het magazijn voor afhalingen: woensdag en zaterdag van 9u tot 17u30.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio