Uiteraard moet er ook voldoende sneeuw liggen

Gezinsbond Dworp Huizingen gaat nu ook langlaufen

Beersel - Gezinsbond Dworp Huizingen behoort ongetwijfeld tot één van de actiefste afdelingen in de regio. En de activiteiten gaan dan van wandelingen, kooklessen, demonstraties, kinderactiviteiten, workshops, tot nog veelmeer. En nu komt er langlaufen bij.

Bij voldoende sneeuw – een noodzaak uiteraard- zou een en ander plaats vinden in Wannes/Trois Ponts en dit op 3, 10 of 17 februari. Men vertrekt dan op het Kerkplein van Dworp om 8u. In de voormiddag wordt het skimateriaal aangepast, worden er oefensessies georganiseerd en kan men een sneeuwman maken. Tijdens de middag kan men de inwendige mens versterken en in de namiddag kiest men dan de piste die men zal volgen en vertrekt iedereen op eigen tempo.

Wat men het best mee neemt? Warme en aangepaste kledij en eventueel eigen uitrusting(langlauflatten/sticks). Men keert terug naar huis rond 18u. Leden gezinsbond betalen 5 euro, niet-leden 12 euro, busreis/verzekering inbegrepen. Huur skimateriaal is ter plaatse te betalen. Info en inschrijven: Jos Eylenbosch 02/360.22.35 of via mail: jos.eylenbosch@gemail.com . Indien de weergoden niet meewerken, wordt het gestorte bedrag terug betaald.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio