Voor de 7de keer op rij “Dag van de drankenhandelaar Award”

Drankenhandel Schoentjes blijft prijzen binnen halen

Drankenhandel Schoentjes blijft prijzen binnen halen

"Doe elke dag iets goed voor iemand anders.Het geeft je een goed gevoel. En dat is de filosofie van Drankhandel Schoentjes. Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Geen congres meer dit jaar maar een FEBED forum. Plaats van gebeuren was dit jaar de Wild Gallery in Vorst. De sector van de drankenhandel en de horeca verandert. Daarom had FEBED (Federatie van Belgische Drankenhandelaars) uitgepakt met een forum “for he future” met als doelstelling de drankensector voor te bereiden om ook tegen 2025 nog succesvol te blijven.

Tijdens dit forum werden er door FEBED, die zo’n 600 onafhankelijke drankenhandelaars vertegenwoordigt opnieuw enkele Awards overhandigd. Zo ook ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw voor de 7e keer op rij een Award voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’.

De Dag van de Drankenhandelaar is een jaarlijkse organisatie van FeBeD waarbij de drankenhandel hun klanten op een unieke, feestelijke wijze wil onthalen en bedanken voor hun trouw. Er werden in totaal 11 Awards uitgereikt. Op die manier wil FeBeD enkele Belgische drankenhandelaars speciaal belonen voor hun inzet.

Dranken Schoentjes: “Het is altijd leuk ieder jaar te midden van enkele enthousiaste en gedreven bierhandelaars te mogen staan. Nu reeds de 7e keer op rij dat we een nationale Award richting Sint-Pieters-Leeuw mogen nemen. We zijn met ons team dan ook zeer trots. Onze motivatie ligt niet alleen bij ons maar bij onze klanten. Voor hen doen we het en dankzij hen zitten we elke keer ook bij de winnaars. Die “bronzen pint” winnen dat is onze uitdaging waar we de volgende jaren willen voor gaan. We hebben iets unieks en sector gebonden komende maar zolang dit nog niet concreet is kunnen we hier nog niet verder op ingaan.”

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio