Nu ook met barbecue

35ste editie van de Kegelfeesten komt er aan

35ste editie van de Kegelfeesten komt er aan

De jonge garde is er klaar voor om er opnieuw een top weekend van te maken Foto: hdd.

Beersel - Zoals elk jaar staat op de Elsemheide te Alsemberg het eerste weekend van juni – dit jaar 2 en 3 juni- in het teken van één van de gezelligste volksfeesten van Beersel, de Kegelfeesten die dit jaar dus al voor de 35ste keer plaats vinden.

Voorgaande editie van 2017 besloten na 33 jaar  André, Jacky, Gilbert, Johnny, Jeanine, Patrick, en nog een heleboel anderen dat het tijd was om plaats te maken voor de jeugd van de Elsemheide. Frederik-Jan Billiet, Laurien en Liana Testaert, Thomas Van den Heuvel en Xavier Mushiete namen over en deden het voortreffelijk. Zij gaan dan ook op de ingeslagen weg verder.

De essentie van het feest is nog steeds om zoveel mogelijk houten kegels omver te gooien en er uiteraard een leuk moment mee te beleven. Ook nu is heel de buurt er bij betrokken. Jong en oud zorgen voor een sportief en gezellig weekend op de hoek van de J.B. Woutersstraat en de Elsemheidelaan in Alsemberg.

Dit jaar heeft de organisatie naast een broodje met gehakt of een boterham met plattekaas ook plaats gemaakt voor een barbecue waar men kan genieten van een hamburger of een lekkere boerenworst gebakken op hete kolen. Iedereen is welkom om op zaterdag 2 (vanaf 16u) en zondag 3 juni (vanaf 11u) te komen kegelen of om te genieten van een frisse Beersel (het podium heeft namelijk altijd  dorst).

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio