Streefdoel is in elke leeftijdscategorie aan de competitie deelnemen

FC Dworp is op zoek naar jonge voetballertjes

Op een klusjesdag bij FC Dworp kan men zowel rekenen op spelertjes en spelers, bestuur, ouders en andere sympathisanten Foto: hdd.

Beersel - Enkele jaren terug zag het er nog bedenkelijk uit bij FC Dworp wat het aantal jeugdspelers en – ploegen betreft. Er was wel een eerste ploeg, een tweede en één bij de jeugd. Er werd dan beslist het roer om te gooien, er kwamen nieuwe mensen bij en vandaag ziet het er al veel beter uit.

Er zijn al terug meer dan 100 jeugdspelers, maar men wil nog meer spelertjes uit de regio aantrekken. Dit kan dan gaan over spelers die pas starten met voetballen, ofwel die bij andere clubs niet aan spelen toe komen.

Verantwoordelijke jeugd Christelle Vanderelst: “Een heel grote troef is het uniek kader waar kan getraind en gespeeld worden, dicht bij het Hallerbos. Nog een andere troef van FC Dworp is het familiale karakter van onze club.. Het belangrijkste bij ons zijn niet de prestaties en resultaten, wel dat de spelertjes graag bij ons voetballen. Ook zijn bij ons jeugdtrainers in het bezit van een diploma van de Vlaamse trainersschool aan de slag. “

Naar het nieuwe seizoen toe zou men dus graag met een ploeg in elke leeftijdscategorie aan de kompetitie beginnen. “Een goede jeugdwerking heeft uiteindelijk ook een gunstige invloed op een eerste ploeg. Geïnteresseerden voor de jeugd mogen zich altijd kenbaar maken bij mij, tel. 0475/59.43.98. “

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio