Is al een hele traditie

Zomerse Fiets- en Wandelzoektocht Zenne en Zoniën komt er aan

Beersel - De zomerzoektocht van streekvereniging Zenne en Zoniën, al een hele traditie, is een activiteit waar velen in de regio naar uitkijken. Je ontdekt niet alleen hoe mooi het hier is, je komt ook langs schilderachtige paadjes en groene hoekjes, waar je anders misschien nooit zou komen.

Ieder jaar vindt deze zomerzoektocht, fiets- en wandeltocht, plaats in een andere gemeente. Dit jaar is de gemeente Beersel aan de beurt. Vanaf 16 juni en tot 16 september kan je in Alsemberg deelnemen aan deze zomerse fiets/wandelzoektocht. Startpakketten aan 3 euro per deelnemer kunnen afgehaald worden in Bezoekerscentrum de Lambiek, Gemeenveldstraat 1 te Alsemberg, tijdens de kantooruren.

Alle deelnemers maken kans op een leuke attentie en de winnaars worden bedacht met een mooie prijs. Aan de zoektochten kan je altijd in een rustige en aangename sfeer deelnemen. Je leert er de streek tussen Zenne en Zoniën echt beter door kennen.

Omstreeks 20 september worden de winnaars persoonlijk verwittigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen in Vormingscentrum Destelheide Dworp, tijdens de jaarlijkse ontmoetingsdag van Zenne en Zoniën op zondag 30 september. Openingsuren van de Lambiek: vrijdag en zaterdag van 11u tot 18u, zondag, maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag van 10u30-16u30 open. Tel. 02/359.16.39. Uiteraard kan men de zoektocht ook zondag, maandag of dinsdag doen en het startpakket vooraf afhalen. Info: willy.defranc@telenet.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio