Plaatsen waren snel volzet

Stage Nederlands voor kinderen afgelopen

Stage Nederlands voor kinderen afgelopen

Tijdens de stage werden alle kinderen vriendjes van elkaar. Spijtig genoeg mochten ze niet allemaal mee op de foto Foto: hdd.

Beersel - Van 6 tot en met 10 augustus organiseerden de gemeente Beersel en Hakuna Matataal vzw een stage Nederlands voor kinderen. Hakuna Matataal vzw biedt taalstimulering aan anderstalige kinderen om hun schoolloopbaan te ondersteunen.

Een en ander gebeurt in opdracht van een organisatie of. Er gaat veel aandacht naar woordenschatverwerving binnen een bepaald thema en het inoefenen van deze nieuwe woorden tijdens sport- en spelactiviteiten. Deze stage Nederlands vond plaats in de Gemeentelijke Basisschool Blokbos te Lot. Dit was de tweede succesvolle stage van 2018.

Net zoals in de paasvakantie waren de 45 plaatsen snel volzet. Het toegelaten aantal kinderen werd zelf opgetrokken naar 55. Op enkele jaren tijd evolueerde Beersel van 1 zomerstage voor kinderen van 4 tot 9 jaar naar een paas- EN zomerstage voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Telkens waren de stages volledig volzet en de vraag is nog groter dan het aanbod. Heel veel ouders erkennen het belang van de kennis van het Nederlands. De stage werd afgesloten met een slotshow van de kindjes.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio