Waren met 70 meer dan vorig jaar

Beerselse senioren genoten van hun feest

Beerselse senioren genoten van hun feest

Gespreid over twee dagen genoten bijna 500 senioren - wat veel is voor Beersel- van een gezellige namiddag Foto: hdd.

Beersel - Zoals in vele gemeenten vindt ook in Beersel jaarlijks een seniorenfeest plaats. Voor de organisatie tekent de Seniorenraad met de steun van de gemeente. Welkom zijn de senioren die in Beersel wonen of lid zijn van een Beerselse seniorenvereniging.

Het seniorenfeest in CC de Meent wordt traditioneel gespreid over twee dagen, dit gezien het hoog aantal senioren. En dit jaar waren zij bijzonder talrijk. Was het nu door het aangeboden programma of hadden zij er dit jaar meer zin in dan vorig jaar? Feit is dat zij dit jaar met 70 meer op de afspraak waren.

Maandag werden uitgenodigd: OKRA Beersel, OKRA Alsemberg, rusthuis Zennehart, Jasmina, WCZ Qaly en serviceflats JUVO. Dinsdag OKRA Dworp, OKRA Huizingen, Wzc De Ceder, OKRA Lot, en Senioren voor senioren  en beide dagen ook individuele senioren.

Het werd een gezellige namiddag met muziek en show(Showballet Stardancers, goochel- en illusieact Nikolini Magic, zanger Davy Gilles en zanger/presentator Nathan), broodmaaltijd en dansavond. De twee namiddagen werd de oudste vrouw en -man in de bloemetjes gezet en kregen de + 100 jarigen een attentie.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio