Vinden plaats in zaal Blokbos

Jaarmarkt Lot kan niet meer zonder de kunsttentoonstelling en boekenbeurs

Jaarmarkt Lot kan niet meer zonder de kunsttentoonstelling en boekenbeurs

Kunstkring De Kunstkorf is niet meer weg te denken op de jaarmarkt van Lot Foto: hdd.

Beersel - De kunsttentoonstelling van Kunstkorf Lot en de boekenbeurs georganiseerd door het Davidsfonds zijn niet meer weg te denken bij de jaarmarkt van Lot. Komt er ook nog bij de kindertentoonstelling -organisatie GBS Blokbos Lot- onder het thema “In de kijker”.

Op de kunsttentoonstelling stellen 12 leden van de Kunstkorf Lot tentoon en 18 gastkunstenaars: de Lotse kunstenaars Murielle Dehauwere, Marleen Van Meulder, Mieke Wilmaers, Jessie Claessens, Theo O, Michel Willems, Jaklien Broekaert, Hendrik Degreef, Jeanne Fastenaekels, Denise Faigneart en Luc Mahieu stellen hun schilderijen, tekeningen, keramiek en installaties voor. De gastkunstenaars, Ann Lysebeth, Anne-Marie Demaldré, Chris Stockmans, Greet Busselot,  Greta Balis, Katrien Voets, Lien Lameire, Lieve Van Cutsem, Lutgart Borremans, Nadine Van Rossem,   Nicole Jenart, Janot Michiels, Nora Theys, Roger Wilmaers, Saskia Motté, Veerle Verheyleweghen, Viviane Lagneau en Wilfried Oscé  werkten rond het thema WOI , omdat bijna een eeuw geleden op 11 november de Wapenstilstand ondertekend werd en de wapens zwegen. In Beersel wil men deze herdenking WOI afronden met een kunstproject en andere activiteiten. De tentoonstelling in Lot is het startproject op 28 september om 20u in Blokbos.

Op de boekenbeurs Jeukibiek kun je terecht voor kinder- en jeugdboeken en een volwassenenselectie. Deze boekenbeurs gaat ook gepaard met een kaart- en posterbeurs. De openingsreceptie vindt vrijdag 28 september om 20u plaats, met een muzikale omlijsting “Sinkode”.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio