Titanenwerk van Zuster Rachel wordt niet vergeten

Vriendenkring organiseert “Samen voor Rwanda”-etentje

Beersel - Zuster Rachel (De Baerdemaeker) heeft haar ganse kloosterleven met een grenzeloze inzet bijgedragen tot het algemene welzijn van de Rwandese bevolking. Ze overleed wel in 2016, maar de vriendenkring naar haar genoemd heeft haar de belofte gedaan haar werk in Rwanda verder te steunen.

Om die steun te realiseren organiseert de Vriendenkring van zuster Rachel De Baerdemaeker op zaterdag 27 oktober om 16u een gezellig “Samen voor Rwanda”- etentje in de foyer van CC de Meent te Alsemberg. Na dit etentje vindt in de concertzaal van CC de Meent een optreden plaats van Mama’s Jasje met live orkest. Inschrijven (betaling moet geregistreerd zijn voor 21 oktober) kan: via DD de Meent, zowel voor het etentje als voor het spektakel of enkel het spektakel: de betaling gebeurt via CC de Meent. Kan ook via de Vriendenkring, enkel voor het etentje: de betaling op rekening BE52 3630 0254 8009 met vermelding van het aantal volwassenen/kinderen geldt als inschrijving. De prijs voor het etentje bedraagt 30 euro voor volwassenen, 15 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor het optreden betaal je 17 euro.

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de werking in Rwanda. In samenwerking met de zusters, wil de vriendenkring volgende projecten dringend realiseren: Uitbreiding gehandicaptencentrum in Muganza, wateropvang in Nibilizi alsook herstelling koeienstal en opvolging en instandhouding van de bestaande projecten.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio