Opvoeringen “Boter bij de vis” bijna allemaal uitverkocht

Toneel Vlezenbeek bestaat 25 jaar

Toneel Vlezenbeek bestaat 25 jaar

Het toneel huwelijk van Davidsfonds en KWB Vlezenbeek houdt al 25 jaar stand Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Als productie in het jaar dat de toneelvereniging 25 jaar bestaat werd gekozen voor “Boter bij de Vis”. De opvoeringen vinden plaats in de Merselborre op 23, 24, 29, 30/11 en 1/12 om 20u. 25/11 en 2/12 om 15u en 1/12 om 14u30.

Wie er alsnog wil bij zijn gaat een tand moeten bijsteken, want de meeste opvoeringen zijn al uitverkocht. Meer info: 0479/06.94.48(maandag en woensdag van 17u30 tot 19u30) of toneelvlezenbeekégmail.com. Tickets: www.tickets.roodfluweel.be/toneelvlezenbeek . Voor de regie tekent Michel Van Onsem. Spelen mee: Pieter Servranckx, Karin Deschepper, Marc Stiens, Laurens Lintermans, Pascal De Maseneer, Joke De Kegel, Gilbert De Dobbeleer, Ilse Lindemans, Niki Gochete en Anja De Saeger.

Hoe het voor Toneel Vlezenbeek allemaal begon?....... Als vereniging kun je steeds binnen de vier muren van je lokaal blijven en je ding doen. Ofwel zie je het wat ruimer en probeer je ook eens bij je buren aan te kloppen om samen wat te doen. En dit laatste is wat 25 jaar geleden in Vlezenbeek plaats vond. Davidsfonds(DF) Vlezenbeek en KWB Vlezenbeek zochten en vonden elkaar in Toneel Vlezenbeek met als doel het publiek twee jaarlijks een ontspannende avond te bezorgen en dit is dus vandaag nog het geval.

Meer nog, de toekomst van Toneel Vlezenbeek oogt vandaag meer dan rooskleurig. Zo wordt er echt een vernieuwing gewerkt. De jongste speler is nu 25 jaar. Twee jaar geleden werd er gedacht om te stoppen, maar dit was zonder het trouw publiek gerekend. Toneel Vlezenbeek is vitaler dan ooit. Zo kan men voor de productie van dit jaar rekenen op vijf spelers die nog nooit op de planken stonden. Er wordt zelfs al voorzichtig gefluisterd om in de toekomst jaarlijks  een opvoering te brengen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio