Organiseert een auditiedag.

Showgroep Redoris gaat op zoek naar nieuw talent

Showgroep Redoris gaat op zoek naar nieuw talent

On Off Stage wil kinderen, jongeren en volwassenen op een creatieve manier in contact brengen met muziek, dans en drama Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Zanvereniging Redoris is al jaren meer dan een begrip, zeg maar een fenomeen, in Vlezenbeek en de regio. Begonnen als zangvereniging voor kinderen, volwassen en jeugd, startten zij sinds 2 jaar een showgroep op. In deze groep wordt worden solo en ensemblezang gecombineerd met dans.

Sinds kort zijn ze bekend onder de naam On Off Stage. On Off Stage vzw noemt zich een muziekeducatieve vereniging die kinderen, jongeren en volwassenen op een creatieve manier in contact wil brengen met muziek, dans en drama. Ze organiseerden al verschillende projecten waaronder musicals, gospel concerten, een eurosongfestival,… Sinds 2 jaar zijn ze gestart met een showgroep. Deze showgroep bestaat uit vaste leden en biedt meer uitdaging op vlak van solozang, samenzang en choreografie. Vorig jaar hebben ze hun eerste zelfgemaakte voorstelling “Secret” gebracht, wat meteen een schot in de roos was.

Om hun groep te versterken en nog meer kwaliteit te bieden gaan ze op zaterdag 17 november 2018 op zoek naar nieuwe talentvolle zangers vanaf 17 jaar, die ervaring hebben met zang en dans. Deze auditiedag vindt plaats in O.C. De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek van 13u tot 16u. Heb je interesse? Schrijf je dan in via www.onoffstagevzw.com.

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio