Veel sfeer, tevreden feestgangers en geen incidenten

“Do You Love The 70’s & 80’s-party” werd eens te meer knaller van formaat

“Do You Love The 70’s & 80’s-party”  werd eens te meer knaller van formaat

De DOC was aardig vol gelopen voor de fuif van Zot van Beersel Foto: hdd.

Beersel - Zaterdag organiseerde vzw Zot van Beersel voor de vierde maal ‘Do You Love The 70’s & 80’s-party’ in de evenementenhal DOC te Alsemberg. De rode draad was alweer de reünie van de oude discobars uit de streek: Discobar Picasso, Discobar Anoniem en Discobar Fantasy, stuk voor stuk top discobars uit Beersel en actief in de jaren 70, 80 & 90.

De vzw Zot van Beersel heeft  een sociaal cultureel doel en werd opgericht in 2015. Aan de wieg toen stonden Bruno Lerminiaux, Erik Mosselmans en Bart Devillé. Enerzijds wil zij een aantal activiteiten organiseren waaronder  ‘Do You Love… Party’s’ en anderzijds willen zij zich inzetten voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen.  Zo heeft de vzw al driemaal een cheque van 2500 euro geschonken aan ‘Mensen voor Mensen’ uit Beersel.

Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 70 en 80 werd alweer een knaller van formaat. Er kwam heel wat volk afgezakt naar het DOC  dat zo goed als vol liep. Alles verliep heel vlot, met heel wat ambiance, geen incidenten en een uittocht die rustig verliep. De organisatoren waren dan ook meer dan tevreden!

De mensen van de vzw vandaag zijn  Bruno Lerminiaux,  Bart Devillé, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten en Jimmy Borremans. Ook nu wordt met de opbrengst het goede doel gesteund. Dit wordt eerstdaags bekend gemaakt.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio