Organiseert voor 2de maal een After Work Party

Bezoekerscentrum De Lambiek doet mee aan de Week van de Smaak

Bezoekerscentrum De Lambiek doet mee aan de Week van de Smaak

Ook dit jaar doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak Foto: hdd.

Beersel - Ook in 2018 doet Bezoekerscentrum De Lambiek (www.delambiek.be) mee aan de Week van de Smaak, die dit jaar plaatsvindt van 15 tot 25 november. Op donderdag 22 november organiseert De Lambiek voor de 2de maal een gezellige After Work Party!

Ter gelegenheid van de Week van de Smaak kan men in Bezoekerscentrum De Lambiek te Alsemberg donderdag 22 november na de werkuren, van 17u tot 21u, genieten van een heerlijk glas Geuze of Kriek of kan men zich laten verrassen door één van de lekkere lambiekbiercocktails, eigenhandig geshaket door Baronness Beverage Catering. Ook zullen de hongerigen zich kunnen te goed doen aan lekkere hapjes.

Op donderdagen mogen de beentjes al eens losgegooid worden. Sluit de werkdag feestelijk af op de tonen van de eigen Live DJ. Meer informatie vind je terug op www.delambiek.be en op het Facebook event. Graag op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Like dan zeker ook de Facebookpagina (@DeLambiek) of schrijf je in voor de nieuwsbrief via de homepage van De Lambiek.

Wegens geplande werken aan de Gemeenveldsite is de parking van De Lambiek momenteel niet bereikbaar. Er is een tijdelijke parking aangelegd met voldoende parkeerplaatsen op het voetbalveld, te bereiken via de Gemeenveldstraat (toegang aan C.C. De Meent). Vanaf deze parking vertrekt een veilige looproute naar BZC De Lambiek (2 min).

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio