Diner en lezing

Mia Doornaert komt naar Beersel

Mia Doornaert komt naar Beersel

Mia Doornaert staat bekend om haar uitgesproken standpunten Foto: hdd.

Beersel - Soroptimisten Beersel organiseren een diner en lezing in het Kasteel van Huizingen(provinciedomein). Mia Doornaert zal het hebben over “Europa moet weer van zichzelf- en van zijn mensen- gaan houden”.

Barones Mia Doornaert heeft een ruime internationale journalistieke ervaring en staat bekend om haar uitgesproken standpunten. Wellicht kent u haar via haar columns in De Standaard of heeft u haar onlangs gehoord en gezien bij de Afspraak op Canvas of als gast van Thomas Vanderveken in “Alleen Elvis blijft bestaan”.

Deze avond op maandag 1 april (géén aprilgrap)spitst zich toe op het Europese erfgoed en de manier waarop het eeuwenlang de intellectuele software van Europa is geweest. Onze steden en landschappen, bibliotheken en musea zijn nu eenmaal gegroeid uit en doordrenkt van een typisch Europees erfgoed. Welk continent moet Europa dan worden? Een losse verzameling van gemeenschappen, of is er een gezamenlijk verhaal en ideaal? Mia Doornaert stelt dat dit vereist dat Europa weer van zichzelf - en zijn mensen – gaat houden. 

Inschrijven kan via deze link: https://www.eventbrite.com/e/soroptimisten-beersel-lezing-mia-doornaert-tickets-55401735081. Er wordt gevraagd de kostprijs voor lezing en maaltijd (45€ p.p.) voor 22 maart te betalen op onze bankrekening: Soroptimisten Beersel BE34 7512 0214 3390 onder vermelding van uw naam/namen. Uw plaats is definitief voor u gereserveerd na betaling. Meer info: 02/377.47.98 en 0475/867669 .

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio