Voor lopers beginners en met enige ervaring

“Start to be a Leeuwerik” is nieuw in Sint-Pieters-Leeuw

“Start to be a Leeuwerik” is nieuw in Sint-Pieters-Leeuw

Joggingclub Leeuwerik is niet meer weg te denken in Sint-Pieters-Leeuw Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Voor de eerste maal organiseert Joggingclub Leeuwerik “Start tob e a Leeuwerik”. Dit staat open en is gericht op beginnende lopers/loopsters of lopers/loopsters met reeds enige ervaring, die gedurende 10 weken opbouwen van 0 naar 5 km.

Wekelijks vinden er twee groepstrainingen plaats en één individuele training. De groepstrainingen vinden telkens op dinsdag en donderdag plaats om 18u45. Er wordt verzameld op de parking van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw. Voor de eerste training is men op de afspraak dinsdag 16 april. De apotheose vindt plaats tijdens de Leeuwerikjogging op zaterdag 22 juni 2019. Dit alles onder begeleiding van de ervaren trainers van de club en de meervoudige Belgische kampioen Bart Verschoren.

Hoe deelnemen? Stuur een mail naar leeuwerik@telenet.be met vermelding van naam en voornaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres. Gelieve 25 euro te storten op rekeningnummer BE15 7340 0370 7530 van Joggingclub Leeuwerik met vermelding van je naam, voornaam en “start-to-be-a-Leeuwerik”. Verzekering en deelname aan de Leeuwerikjogging is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 40.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio