Gasten van De Poel staken zelf al de handen uit de mouwen

Vzw De Poel neemt deel aan 100kmRUN Kom Op Tegen Kanker

Vzw De Poel neemt deel aan 100kmRUN Kom Op Tegen Kanker

De gasten van vzw De Poel waren erg fier op hun gepresteerde werk Foto: hdd.

Sint-Genesius-Rode - De 100kmRUN van Kom Op Tegen Kanker(KOTK) die wordt gelopen op zondag 24 maart zal onder zijn deelnemers alvast vier vrouwelijke collega’s van vzw De Poel onder zijn deelnemers tellen. Hierbij halen zij als loopteam fondsen op voor het kankeronderzoek.

Katoo Diegenant van vzw De Poel: “Velen van onze collega’s en cliënten weten wat de ziekte kan teweegbrengen en hebben dit van dichtbij meegemaakt. Hierdoor wouden onze gasten samen met enkele medewerkers van De Poel dit fundraising-project graag in handen nemen. Het houtatelier in Sint-Pieters-Leeuw heeft 90 sfeerlampjes gemaakt en verkocht; in de bakkerij van Sint-Genesius-Rode werden honderden hartenkoekjes gebakken en verkocht op Valentijnsdag. Vzw De Poel is fier dat het de gasten van beide groepen is gelukt om hele mooie lampjes en lekkere koekjes te kunnen opleveren en daarmee ook het startgeld van het loopgroepje te kunnen verzekeren. Het is ons engagement om onze cliënten gelukkig te maken en hen aan te moedigen om bij te dragen aan activiteiten en projecten, op regionaal of ruimer vlak. Dat we deze keer samen met hen ook het sociaal doel van kankeronderzoek kunnen steunen, geeft ons allen een warm en goed gevoel. “

Voor wie het nog niet zou weten: De Poel is een welzijnsgerichte sociale onderneming, die zorg biedt en zó veel meer aan volwassenen met een beperking. Het zorgaanbod van vzw De Poel is divers, vernieuwend en op maat van elke gast. De organisatie telt intussen ruim veertig levensjaren waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming die ruim tweehonderd gasten met zorg begeleidt op vijf campussen in de brede regio.

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio