Loïc Cerulus is de nieuwe voorzitter

Open Vld Sint-Pieters-Leeuw organiseerde bestuursverkiezingen

Open Vld Sint-Pieters-Leeuw organiseerde bestuursverkiezingen

Met de nieuwe bestuursploeg wil voorzitter Loïc Cerulus de liberale stem in Sint-Pieters-Leeuw nog luider laten horen Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - De afgelopen maand konden de leden van de lokale Open Vld-afdeling zich kandidaat stellen als voorzitter en/of bestuurslid. Een nieuw bestuur werd geïnstalleerd en zal geleid worden door Loïc Cerulus.

Loïc Cerulus stond bij de recente gemeenteraadsverkiezingen als jonge nieuwkomer op de Open Vld-lijst. Hij is  een geboren en getogen Leeuwenaar en werkzaam als advocaat bij het kantoor van strafpleiter Johan Platteau.

“In oktober koos Open Vld Sint-Pieters-Leeuw om met een jonge lijst naar buiten te treden. Ik ben dan ook verheugd dat de partij mij het vertrouwen heeft gegeven om deze vernieuwing de komende 3 jaar door te zetten. Met het bestuur, samengesteld uit gevestigde waarden en nieuwe krachten, zullen we volop inzetten op het aantrekken van nieuwe leden om zo de liberale stem in Sint-Pieters-Leeuw nog luider te laten horen.”, aldus Loïc Cerulus.

Het nieuwe bestuur bestaat verder uit: Alain Carremans, Jean-Paul Christiaens, Kathleen D’Herde, Leo Eeckhaut, Martina Eerlings, Nadia Laus en Luc Nevens. Zij nodigen iedereen nog uit op hun jaarlijks eetfestijn in de Parochiezaal van Oudenaken op 23 maart 2019 (18u-21u) en 24 maart 2019 (11u30-15u).

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio