Italiaanse chanson- en dansnamiddag

Uitbundig Italië was troef in ’t Paviljoentje

Uitbundig Italië was troef in ’t Paviljoentje

Het was al Italië dat de klok sloeg in 't Paviljoentje Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - In het lokaal dienstencentrum ‘t Paviljoentje te Ruisbroek werd een 1ste Italiaanse dansnamiddag georganiseerd met Rudi Tastenoe als muzikant. Het werd een echt succes met ook een Italiaanse zon volop van de partij.

In aanloop naar deze Italiaanse chanson- en dansnamiddag breidde Rudi Tastenoe zijn repertoire aan Italiaanse chansons gevoelig uit en zong een hele namiddag in het Italiaans. Samen met het publiek zorgde hij voor een spetterende ambiance. Wie in de loop van de namiddag een “hongertje” kreeg, kon hier wat aan doen met een Italiaans bordje tomaat-mozarella en een lekker Italiaans wijntje. Of in ’t kort gezegd: voor herhaling vatbaar

In Sint-Pieters-Leeuw zijn de lokale dienstencentra super actief. Naast dienstverlening zoals, restaurant, kapsalon, vervoerdienst, wassalon en de nodige vormings- en bewegingsactiviteiten wordt er heel veel belang gehecht aan ontmoeting en ontspanning. Men brengt graag mensen samen en de dansvloer is daarvoor een uitstekende plaats.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio