Raad van Bestuur en Algemene Vergadering

Afgevaardigden gemeente vzw Museum Felix De Boeck aangeduid

Drogenbos - Op de jongste gemeenteraad van Drogenbos, deze van donderdag 21 maart, werden ook nog enkele vertegenwoordigers van de gemeente in allerhande instanties en verenigingen aangeduid. Door het feit dat deze agendapunten globaal werden behandeld kende deze een vlot verloop.

De gemeentelijke mandataris van Drogenbos voor het bekkenbestuur wordt raadslid André De Maere(Drogenbos Plus-LB), zijn plaats vervangster is Myriam Essiaf(Go 1620). Bij de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting zal schepen Myriam Claessens Drogenbos vertegenwoordigen, haar plaatsvervanger raadslid Sonia Ericx(Drogenbos Plus-LB). Schepen Nahyd Meskini zal de belangen van Drogenbos verdedigen in het Beheerscomité GIDPWB Haviland.

Deze laatste vertegenwoordigt de gemeente ook in de Raad van Bestuur “Cultuurregio Pajottenland  & Zennevallei“, als raadgevend krijgt zij raadslid Steve Roobaert mee. In de Algemene Vergadering van de vzw Kanaaltochten Brabant worden de belangen van Drogenbos verdedigd door raadslid Myriam Essiaf(Go 1620) en haar plaatsvervanger André De Maere(Drogenbos Plus-LB).

Wie Drogenbos zegt denkt uiteraard ook aan het FelixArt museum en de vzw Museum Felix De Boeck. Het is dan ook niet meer dan normaal dat ook het gemeentebestuur van Drogenbos hier zijn zeg krijgt. In de Algemene Vergadering van de vzw Museum Felix De Boeck, zullen de belangen van de gemeente verdedigd worden  door de raadsleden André De Maere, Jean-Paul Grenier en Myriam Essiaf. In de Raad van bestuur door de schepenen Myriam Claessens en Nahyd Meskinia en raadslid Steve Roobaert.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio