Ondersteunt heel het jaar vele projecten

Kiwanis Beersel verdeelt 12.000 euro voor het goede doel

Kiwanis Beersel verdeelt 12.000 euro voor het goede doel

Uiteraard waren de cheques meer dan welkom Foto: hdd.

Beersel - Kiwanis Beersel organiseerde een Gala avond “Goud” in Evenementenhal DOC te Alsemberg. De organisatoren mochten dit jaar meer dan 200 sponsors en genodigden verwelkomen. De slogan “ Wij waarderen jullie Hart van Goud” miste zijn effect niet!

De avond begon met een aperitief gevolgd door een “seated dinner”  met koude en warme buffetten. Aanvullend konden de aanwezigen zich uitleven op een dansavond met de beste hits aller tijden.

Een veiling geanimeerd door Ivan Pecnick, acteur bekend van “Tegen de Sterren Op” bracht een aardig centje op. “GOUD” konden de organisatoren  dan ook afsluiten met een gift van 12 000 euro aan 4 verschillende lokale doelen. FriS, Rett, Sint-Victor BULO en Mensen voor Mensen.

Sint-Victor BULO is er voor kinderen tussen 6 en 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften en een attest type basisaanbod. De Belgische RETT syndroom Vereniging vzw behartigt de belangen van kinderen met het RETT syndroom. Dit wordt veroorzaakt door een “gen-mutatie” waardoor de hersenstam zich onvoldoende ontwikkelt. Het komt meestal voor bij meisjes en leidt tot een erg zware fysieke en mentale handicap, waardoor ze totaal afhankelijk worden van de hulp van derden. “Mensen voor Mensen” zet zich in om mensen die in minder comfortabele omstandigheden moeten leven een steuntje te geven en dan heeft men het toch over meer dan 100 gezinnen! En dan nog FriS: Iedereen die wil sporten en om één of andere reden niet volwaardig aan bod komt in een reguliere sportclub is bij FriS van herte welkom. Kiwanis Beersel ondersteunt wel heel het jaar door vele projecten die zich inzetten voor kinderen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio