Wordt tweemaal opgevoerd

Jeugdtoneelkring brengt Bollebozen en Trollen naar CC de Meent

Jeugdtoneelkring brengt Bollebozen en Trollen naar CC de Meent

Eerst nog de examens voor de paasvakantie en dan de opvoeringen. De jeugd van Hoop op de Toekomst weet nog wat doen Foto: hdd.

Beersel - In Beersel zijn meerdere toneelverenigingen actief en dit niet alleen bij de volwassenen. De meesten hebben ook een jeugdafdeling die jaarlijks voor een productie zorgt, zoals Jeugdtoneelkring Hoop op de Toekomst, jeugd van de Koninklijke Toneelkring Lustig en Vrij uit Lot.

Op zaterdag 27 april(19u30) en zondag 28 april(15u) presenteren zij in CC de Meent “Bollebozen en Trollen” van Herman Cogghe. Voor de regie tekent Veerle Debusscher, geassisteerd door Linda Van Damme. Spelen mee: Joey Kentin, Sarah Vervondel, Leïla Hassé, Utse Lintermans, Alexander Deckx, Akke Lintermans, Rik Dumortier, Iebe Lintermans, Yanis Ghafil, Brik Rampelberg, Aza Dekoninck, Karlijn Dumortier, Vital Thoré, Rayan Ghafil, Yoni Peresovici, Ellie Uylenbroeck, Pepijn Coppens en Sterre Steens.

De toegang bedraagt 8 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden, spelers, CC de Meent of via jeugdtoneel.hoopopdetoekomst@gmail.com . Reservaties: 0476/54.24.02.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio