Sportief is het beste motief

Sint-Pieters-Leeuw organiseert zwemlessen voor volwassenen

Sint-Pieters-Leeuw organiseert zwemlessen voor volwassenen

De initiatielessen vinden plaats in het zwembad van het Wildersportcomplex Foto: ingezonden.

Sint-Pieters-Leeuw - Heb je nooit leren zwemmen, maar zou je het graag kunnen? In mei en juni organiseert de Sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw, onder het motto “Sportief is het beste motief” , een initiatiereeks “zwemmen voor volwassenen”.

De redenen waarom je wil leren zwemmen kunnen divers zijn. Of je nu even wil ontspannen, je graag eens met je kinderen of kleinkinderen wil gaan zwemmen of het gewoon wil leren voor je eigen veiligheid; de lesreeksen zijn er voor elke beginnende zwemmer en worden begeleid door een gediplomeerd lesgever. Zo weet je zeker dat je de juiste technieken aanleert en kan je jezelf veilig voelen in het water.

De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van het Wildersportcomplex, Sportlaan 11 1600 Sint-Pieters-Leeuw, telkens van 13 tot 14 uur en op een woensdag: 8, 15, 22 en 29 mei en 5, 12, 19 en 26 juni. Om deel te nemen betaal je 20 euro voor de volledige lessenreeks. Hierin zit de toegang tot het zwembad en ben je meteen ook verzekerd.

Info en inschrijven? Sportdienst Sint-Pieters-Leeuw, Sportlaan 11, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, sportdienst@sint-pieters-leeuw.be, 02 371.14.23.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio