Een namiddag vol sport en spel

Leeuwse buitenspeeldag vindt dit jaar plaats aan het Wildersportcomplex

Leeuwse buitenspeeldag vindt dit jaar plaats aan het Wildersportcomplex

Op de buitenspeeldag vinden de jongeren steevast hun gading, tijd om zich te vervelen krijgen ze niet Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Op woensdag 24 april(13u30-16u30) is het weer zover: de buitenspeeldag. Tijd om de televisie uit te schakelen, het tablet aan de kant te leggen en je smartphone op stil te zetten. We trekken met z’n allen naar buiten om te spelen en te sporten en dat wordt samen gedaan.

De buitenspeeldag is een initiatief dat de gemeente Sint-Pieters-Leeuw via de jeugd- en sportdienst graag steunt want zeg nu zelf, wat is er leuker dan samen met je vrienden te spelen en te sporten in de buitenlucht.

Dit jaar gaat de Leeuwse buitenspeeldag  door aan het Wildersportcomplex. Het wordt ongetwijfeld een namiddag vol sport en spel op het programma: insectenhotelletjes worden in elkaar gestoken, boomstammen worden beschilderd, de aanwezigen luisteren naar boeiende kamishibai-verhalen en zullen worden verrast tijdens een act van Mister Woodstock…

En een primeur!.... Als kers op de taart onthullen de initiatiefnemers op de buitenspeeldag hun ideeën voor de groene ruimte in de omgeving van het Wildersportcomplex. De buitenspeeldag staat open voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar vergezeld van een volwassene. Deelname is gratis en inschrijven niet nodig.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio