Knappe collectie met uiteenlopende werken

Laatbloeiers uit Beersel stellen tentoon

Laatbloeiers uit Beersel stellen tentoon

Op de opening van de expo maakte een danseres zelfs een vloerschildering Foto: hdd.

Beersel - Dagelijks wordt er in de Laatbloeiersacademie van CC de Meent getekend, geschilderd en gefotografeerd. Dat resulteert in een knappe collectie met uiteenlopende werken van lokale creatievelingen.

Jaarlijks vindt er een tentoonstelling plaats van de Laatbloeiersacademie in de foyer van CC de Meent. Alle deelnemers stellen tijdens deze tentoonstelling hun mooiste werk voor. De opening van de tentoonstelling vond plaats woensdag 15 mei en is nog vrij te bezichtigen tot en met vrijdag 31 mei tijdens de openingsuren van CC de Meent: maandag tot en met vrijdag van 8u30-12u en 15u-17u. De inkom is gratis.

Schepen van cultuur Elsie De Greef (N-VA)over het belang van de Laatbloeiersacademie voor Beersel: “170 mensen hebben zich afgelopen seizoen creatief kunnen uitleven. De enthousiaste lesgevers staan van maandag tot zaterdag klaar om hun kennis door te geven. En als er lesgevers om één of andere reden moeten afhaken, zijn de cursisten zelf zo gedreven en enthousiast dat ze verder blijven samenkomen en hun opgedane kennis met elkaar delen in de zogenaamde autonome werkgroepen. “  En ze vervolgt, “De laatbloeiersacademie is en blijft een belangrijke pijler van het cultuurcentrum en het is fijn dat het werk van de deelnemers  ook gezien zal worden door heel wat geïnteresseerden.

Naast de autonome werkgroepen worden de cursussen gegeven door Betty D’Herde, Hilde Vanmelle, Mieke Wilmaers en Thierry Geenen. Na de laatbloeiersexpo die loop tot eind mei, is het de beurt aan de kinderen van ’t Meiboompje.

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio