Vierden hun gouden bruiloft

Denise Dierickx en André Meulemeester 50 jaar getrouwd

Het werd een gezellig feest in het kasteel van Huizingen Foto: hdd.

Beersel - Denise Dierickx(68) afkomstig van Halle en André Meulemeester(71) die van Gistel in West-Vlaanderen komt, huwden vijftig jaar geleden en nodigden dan ook familie en vrienden uit om hun gouden bruiloft mee te komen vieren.

Het feest vond plaats in het Kasteel van Huizingen(Provinciedomein) en hier kregen zij naast de genodigden ook het bezoek van Burgemeester en Schepenen van Beersel, met het geschenk van de gemeente en de gelukwensen van “het paleis”.

André en Denise, kregen een zoon Steven. Ze  kwamen in 1978 in de Beerselse deelgemeente Alsemberg wonen. In het beroepsleven werkten ze beiden in Brussel: André was geluidstechnicus bij de VRT en Denise werkte als ambtenaar bij het RSVZ.

André heeft ook een actief verleden in de wielersport. Eerst zelf op de fiets als liefhebber en daarna respectievelijk als schatbewaarder van Ruisbroek Sportief en nadien voorzitter van de Copsvrienden in St-Pieters-Leeuw. In die functie organiseerde hij ook heel wat wielerwedstrijden, bijgestaan door Denise. Zij hebben vandaag nog een gezamenlijke hobby, namelijk reizen. “ Wanneer de Derde Versnelling (de seniorenclub van de VRT) op stap gaat of vliegt zijn wij er bij, af en toe nemen we ook deel aan groepsreizen of we reizen privé naar Parijs bij zoon Steven. Ook houden wij van een  cruise en gaan jaarlijks een maand naar Benidorm om van de zon te genieten. Daarbuiten gaan wij ook graag op restaurantbezoek,  alleen of met vrienden en familie.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio