Het grote Dans Moment werd fel gesmaakt

Danscentrum Pirouette met Temporé , was top in CC de Meent

Danscentrum Pirouette met Temporé , was top in CC de Meent

Het optreden van Danscentrum Pirouette in CC de Meent was top: kleurrijk, gevarieerd en tot in de puntjes verzorgd Foto: hdd.

Beersel - Zaterdag 18 mei (14u30 en 19u) In CC de Meent te Alsemberg was het weer zover: de twee jaarlijkse traditie van het grote Dans Moment van Danscentrum Pirouette. Met Temporé toonde Pirouette eens te meer tot wat men in staat is als danscentrum. De vele toeschouwers waren dan ook stuk voor stuk vol lof.

Dit was dit jaar niet het eerste optreden van Danscentrum Pirouette. Enkele weken geleden vonden in de Meent drie voorstellingen van “Kind of Magic” plaats, waar de groepen van 4 tot 10 jaar het beste van zichzelf gaven. Nu was het de beurt aan de andere groepen die met gedrevenheid hun “Temporé” brachten.

Alles was aanwezig om de vele toeschouwers te laten genieten van het meeslepende verhaal dat op een meesterlijke wijze werd uitgebeeld door de fantastische dansers. Het werd dan ook een top-avond met een voorstelling het resultaat van creativiteit, veel repetities en maanden voorbereiding van de docenten en dansers.

Meer dan 200 enthousiaste dansers stonden op het podium die alle dansvormen die de vereniging te bieden heeft, op een onberispelijke en gedreven manier brachten. Niet alleen zij, maar uiteraard ook de docenten  Esther, Joyce B, Joyce L, Michel, Roger, Sandrine, Sandra, Sarah/Jens en Shari werden bedankt met een oorverdovend en donderend applaus.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio