Toneel- en streekbierenavond

Pak een pint, voor ’t begint

Beersel - KT Lustig en Vrij uit Lot brengt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni In de Gemeentelijke feestzaal Beersel de zomer net nog een stapje dichterbij met hun toneel- en streekbierenavond. Thema van de avond: “Pakt een pint, voor ’t begint”.

Absoluut hoogtepunt wordt uiteraard de terugkeer van hun eigen gebrouwen bier “Ne Lustige”. Koninklijke Toneelvereniging Lustig en Vrij zou zichzelf niet zijn wanneer ze daarnaast niet het beste van zichzelf zouden geven. Ze hebben dan ook een scala aan toneelstukken in petto, telkens van een paar minuten, met een lach of met verwondering en steeds wat anders. Want van de schuimkragen, willen zij de mensen ook laten proeven van theater!

“Pak een pint, voor ’t begint!” vindt plaats vrijdag 21 juni om 19u en zaterdag 22 juni om 17u30. Afspraak in de Gemeentelijke feestzaal Beersel Hoogstraat 1 te 1650 Beersel. De inkom is gratis, maar reserveren door middel van drankkaarten is mogelijk via lustigenvrij@gmail.com .Met een voorverkochte drankkaart krijg je 1 euro korting op je streekdrankje!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio