Is aan 3de editie toe

Aftellen naar Bottlefest

Aftellen naar Bottlefest

In Beersel staan niet alleen verkiezingsborden, maar ook deze van het 3de Bottlefest Foto: ingezonden.

Beersel - Het is aftellen geblazen naar het 3e Bottlefest op 25 mei aan het Kasteel van Beersel. Vanaf 14u kan men er genieten van een mooie festivaldag met meer dan 70 internationale wijnen die geproefd en gedronken kunnen worden op de tonen van 6 zorgvuldig uitgekozen live bands!

Zullen voor de muzikale ambiance zorgen: White Van Men, Mortel 2.0, Team Latino, Crystel & Runin’Wild, Sgt Pepper/ CC Revival en Les Truttes. De kleine en grote honger zal kunnen gestild worden dankzij 5 verschillende foodtrucks die met passie hun specialiteiten voorschotelen. Een ticket(12 euro online, 15 euro aan de kassa) verleent toegang tot het festival van 14u tot 01u, inclusief een (leeg) wijnglas en 5 proefmunten, waarmee je 5 wijnen op het festival gratis kan proeven. De toegang voor kinderen onder de 16 jaar is gratis.  Kaarten in voorverkoop kunnen gekocht worden tot en met 24 mei.

Parkeren is mogelijk op de speciaal voorziene bewaakte parkeerweide op wandelafstand en dat aan een zeer democratische prijs van 1 euro. Meer info en bestellen tickets : www.bottlefest.be .

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio