Moeten voor meer leven en kleur zorgen

Ruisbroek gaat de bloemetjes buiten zetten

Sint-Pieters-Leeuw - Zondag 26 mei vinden niet alleen de verkiezingen plaats, in de Leeuwse deelgemeente Ruisbroek gaat het buurtcomité, in samenwerking met het lokaal bestuur, de actie opstarten om van Ruisbroek de fleurigste deelgemeente van Sint-Pieters-Leeuw te maken.

Dit was ook vorig jaar al het geval. Het buurtcomité vraagt aan de inwoners om een mooie bloembak op hun vensterbank te zetten. Aan wie geen vensterbank heeft wordt voorgesteld langs de binnenkant van het raam versiering aan te brengen, bijvoorbeeld door middel van papieren(of met ander materiaal) gemaakte bloemen.

De actie start dus op zondag 26 mei en loopt tot 30 juni. Wie dan nog geen bloemen gevonden heeft, kan op verkiezingsdag terecht op de parking van de sporthal A.J.Braillard voor de bloemenverkoop. In juni wordt dan de fleurigste straat van Ruisbroek verkozen. De bewoners van die straat worden beloond met een buurtdrink in hun straat op zondag 30 juni om 11 uur. Je kan je straat naar de overwinning stemmen via de stembussen in ’t Paviljoentje of het Buurthuis 1601.#Ruisbroekbloemt. Meer info via: buurthuis1601@groepintro.be of 0472/46.07.67 .

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio