Afspraak op kasteelweide Beersel

B.Bunny’s organiseren al 26ste luchtgekoeld VW-treffen

B.Bunny’s organiseren al 26ste luchtgekoeld VW-treffen

De mensen van Volkswagen Keverclub B.Bunny's zijn niet aan hun proefstuk toe: zij organiseren al het 26 ste luchtgekoeld VW-treffen Foto: hdd.

Beersel - Op 9 juni 2019 zal het 26ste luchtgekoeld VW treffen van Volkswagen keverclub B.Bunny's plaatsvinden op de kasteelweide in de schaduw van het gerestaureerde Kasteel van Beersel.

Alle Volkswagens old-timers tot 1991 zijn welkom als deelnemer en betalen 10€ deelname. Een bezoek aan het luchtgekoeld V(olks)W(agen) treffen is gratis. Het begint allemaal vanaf 10u en de hele dag door is er mogelijkheid om deze oldtimers te bewonderen alsook een hapje of een drankje te nuttigen. De allerkleinsten worden niet vergeten, er zijn gratis springkastelen om zich op uit te leven. Ook kunnen ze zich laten grimeren.

Traditioneel wordt het op de meeting, zowel voor de deelnemers als de bezoekers, een aangename en gezellige familiedag. Om 14uur vertrekt dan  een deel van de oldtimers voor een toeristische rondrit door de Zennevallei. De prijsuitreiking op het einde van de dag is tevens de afsluiter van het 24ste luchtgekoeld VW treffen. Info: info@vwkeverclub-bbunnys.be 0472/323404 en 0495/268249 .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio