Zomerse zoektocht vindt plaats in Lot

Jaarlijkse Wandelzoektocht van Zenne en Zoniën komt er aan

Jaarlijkse Wandelzoektocht van Zenne en Zoniën komt er aan

De afstand van de wandelzoektocht door het centrum van Lot bedraagt een tweetal kilometer Foto: hdd.

Beersel - Nog tot 15 september kan men deelnemen aan de Zomerse Zoektocht georganiseerd door streekvereniging Zenne en Zoniën. Thema dit jaar: “Lotse Geheimen”. Het komt er op neer, met je gezin, familie of vrienden eens op stap gaan door Lot en deze deelgemeente van Beersel op een speelse manier leren kennen.

De afstand van de wandelzoektocht bedraagt een tweetal kilometer door de dorpskern van Lot en is zeker de moeite waard. Er wordt je gevraagd een aantal eenvoudige vragen op te lossen waarmee men dan één van de mooie prijzen kan winnen.

Willy Defranc van Zenne en Zonië: "Zoeken en vinden is  altijd leuk tijdens al onze zomerse zoektochten! Ervaar het zelf en maak (eventueel opnieuw) ook kennis met Bezoekerscentrum De Lambiek. Voor de wandelzoektocht heb je anderhalf tot twee uur nodig. Op het parcours zijn voldoende mogelijkheden voor sanitaire en culinaire behoeften, het deelnameformulier geeft je alle nodige informatie. “

Startpakketten voor 3 € per deelnemer kan je krijgen  in Bezoekerscentrum De Lambiek, Gemeenveldstraat  1 1652 Alsemberg. Openingsuren voor de maanden juni, juli, augustus en september zijn: Woensdag 10.30 tot 16.30 uur, donderdag 10.30 tot 16.30 uur,  vrijdag 11.00 tot 18.00 uur, zaterdag 11.00 tot 18.00 uur en zondag 14.00 tot 17.30 uur. De ingevulde wedstrijdformulieren kunnen ook afgegeven worden bij het  Bezoekerscentrum De Lambiek, tel.  02 359 16 36.

Zondag 22 september om 15 uur worden de winnaars van de wandelfotozoektocht in de bloemetjes gezet in Destelheide, zaal 07 op de Destelheidestraat 66 in 1653 Dworp. Dan mogen de winnaars hun prijs in ontvangst komen nemen tijdens een gezellige receptie. Iedereen wordt via mail op de hoogte gehouden."

Info: willy.defranc@telenet.be en www.zevendekracht.blogspot.be of 02/356.24.78.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio