Nu aperitiefconcert met de K.F. Sint Jozef Kesterbeek-Dworp

Café De Zwaan in Dworp blijft ook activiteiten organiseren

Café De Zwaan in Dworp blijft ook  activiteiten organiseren

De deal voor het aperitiefconcert in De Zwaan te Dworp was vlug gesloten tussen de uitbaters en de K.F.SintJozef Kesterbeek-Dworp Foto: hdd.

Beersel - Dank zij de vrienden Kristof Beckers, Siem Dedobbeleer en Joris Blacquart opende café De Zwaan – in de gemeente meer dan een begrip- te Dworp op 1 november vorig jaar terug de deuren nadat het een paar maanden gesloten bleef.

“Van bij de heropening waren zij vastbesloten terug de toer van weleer op te gaan. Dit was dan : Zo wel jong als oud moet zich hier op zijn of haar gemak voelen. “ Er werd ook van bij de opstart gezorgd voor een indrukwekkende bierkaart en een twintigtal lambikbieren, toch de champagne van de regio.

Men zou zich niet alleen beperken tot het “laven van de dorstigen”, maar ook af en toe activiteiten en/of evenementen organiseren. Dit kon o.m. gaan van sportwedstrijden op groot scherm tot allerhande optredens, zowel voor jong als oud. Een eerstvolgende activiteit is een aperitiefconcert door de Koninklijke Fanfare Sint Jozef Kesterbeek-Dworp. Dit vindt plaats in De Zwaan op zondag 23 juni om 11u30.

Het publiek zal kunnen genieten van: Die Burgwache, Cuba Libre, Sweet so Sweet, Melody makers, La vie en rose,, Jenny Martina, Santiago, Ricky, Tulpen uit Amsterdam, Arena Classics en Happy marching band.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio