“Pakt een pint, voor ’t begint “ moet hier voor zorgen

K.T. Lustig en Vrij brengt de zomer dichter bij

K.T. Lustig en Vrij brengt de zomer dichter bij

"Pak een pint, voor 't begint" wordt ongetwijfeld een keitof weekend Foto: hdd.

Beersel - De Koninklijke Toneelkring Lustig en Vrij uit Lot stelt alles in het werk om de zomer nog net een stapje dichterbij te zetten. En dit willen zij graag doen met zoveel mogelijk mensen: zowel toneelliefhebbers als fans van streekbieren. Daarom ook “Pakt een pint, voor ’t begint”.

Op 21 en 22 juni brengt KT Lustig en Vrij inderdaad de zomer nog net een stapje dichterbij. Zij organiseren met veel plezier een streekbierenavond, compleet met hun eigen gebrouwen bier: Ne Lustige”. Een en ander vindt plaats in de Gemeentelijke feestzaal van Beersel 21 juni vanaf 19u en 22 juni vanaf 17u30.

Lustig en Vrij zou zichzelf niet zijn als men naast het streekbieren aanbod niet het beste van zichzelf zouden geven. Zij hebben dan ook een scala aan toneelstukken in petto, telkens van een paar minuten, met een lach of met verwondering en steeds weer anders. Want naast van de schuimkragen, wil men de mensen ook laten proeven van theater.

Waarom nu in de Gemeentelijke Feestzaal en niet meer in Moesjebaaz? Ook daar brachten de “jeugdige Lustig en Vrij spelers en speelsters geen “zwaar” stuk, maar eerder een zomerse, gezellige toneelavond of -middag. Er kon zelfs ingeschreven worden voor een barbecue op zondagmiddag. Nu heeft men duidelijk gekozen voor een ander concept en “twee dagen vollen bak”.

De inkom is gratis. Reserveren door middel van drankkaarten is mogelijk via lustigenvrij@gmail.com . Met een voorverkochte drankkaart krijg je 1 euro korting op je streekdrankje, “ne Lustige” of wat anders! In voorverkoop betaal je 5 euro voor een drankkaart van 6 euro.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio