Cheque van 2.000 euro voor MS Liga Vlaanderen

Para’s tonen hun goed hart

Para’s tonen hun goed hart

Bij de overhandiging van de cheque kon initiatiefnemer en MS patiënt Manuel Blogie er niet bijzijn daar hij zich niet al te best voelde Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - In de Parochiezaal Sint Lutgardis A.Quintusstraat (Zuun) te Sint-Pieters-Leeuw vond de officiële overhandiging plaats van de cheque met een bedrag van niet minder dan 2.000 euro aan een afgevaardigde van de MS Liga Vlaanderen.

Een en ander werd mogelijk gemaakt door het initiatief van één man: Manuel Blogie, zelf para commando en ook MS-patiënt. Samen met de Para Commando’s en Vrienden tegen MS organiseerde hij op 01 juni 2019 een benefietnamiddag in samenwerking met Stadsradio Halle en tal van artiesten.

Deze benefiet vond plaats in de Sint Lutgardis parochie in Zuun Sint-Pieters-Leeuw. Dit ging gepaard met heel wat activiteiten zoals o.m. een 9 meter hoge mobiele klimwand die bestaat uit meerdere banen met verschillende moeilijkheidsgraden die zorgden voor spanning en leute bij de aanwezigen.

Ook para’s en ex para’s konden tonen hoe het moet bij klimmen en afdalen in rappel. Naast de klimwand was er nog een springkasteel voor de kleinsten, clown Eddy, de voorzitter van de vzw Kinderkankerfonds en optredens van meersere artiesten. De benefiet werd georganiseerd in samenwerking met Stadsradio Halle.

Dank zij deze benefiet kon nu een cheque met het mooie bedrag van 1.500 euro overhandigd worden aan de afgevaardigde van MS Liga Vlaanderen. Initiatiefnemer Manuel Blogie kan er ongelukkig niet bij zijn, daar hij af te rekenen kreeg met een minder goede dag.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio