Vierden gouden bruiloft

Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel zijn gouden paar

Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel zijn gouden paar

Op een prachtige zomerse dag vierden Maurice en Simonne, samen met de familie, hun vijftigste huwelijksverjaardag Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Op het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw werden Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel, inwoners van Vlezenbeek, door het schepencollege in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van hun gouden bruiloft.

Het zijn niet de enigen in de regio, maar ook Maurice en Simonne leerden elkaar kennen in de Jongen Deken, jaren dè ontmoetingsplaats,  in Sint-Pieters-Leeuw. Wij zeggen en schrijven 1968. Het jaar nadien in 1969 huwden zij op 9 augustus. Maurice werd geboren op 1 december 1946 en Simonne op 2 april  1948 in Anderlecht als 2de dochter van een groentekweker. Dit was niet zo ver van Maurice, toen al! Maurice en Simonne hebben twee kinderen, Benny en Sandra, drie schattige kleinkinderen Thibo, Yana en Jill en twee - pluskleinkinderen Laetitia en Glenn.

Na zijn schooltijd werkte Maurice meerdere jaren in de textielfabriek D’Aoust aan het sas van Anderlecht en vanaf 1980, tot zijn pensioen, bij de sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw. Simonne werkte aanvankelijk in het bedrijf van haar ouders, nadien en tot haar pensioen in de Carrefour.

Maurice was gedurende 18 jaar bestuurslid en afgevaardigde van SK Vlezenbeek. Zijn broer Edouard was zelfs stichtend lid en jarenlang voorzitter van de club. Als hobby kweekt vandaag hij prachtige koi’s. Simonne zorgt voor het huishouden en de opvang van de kleinkinderen wanneer nodig.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio