Optredens komen er aan

Het worden drukke weken voor Het Kinderuur

Het worden drukke weken voor Het Kinderuur

De houthakker van Sinterklaas wordt een familievoorstelling voor klein en groot Foto: hdd.

Sint-Genesius-Rode - Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Het Kinderuur werd zaterdag 28 september met de jaarmarkt van Sint-Genesius-Rode het standbeeld van Het Kinderuur en Nonkel Wim officieel ingehuldigd. De volgende weken staan uiteraard in het teken van de toneelopvoeringen ter gelegenheid van Sinterklaas.

Het is nu al vele jaren het geval. Terwijl de terrasjes zich in september nog vullen met nazomer-genieters starten de leden van Het Kinderuur reeds met de voorbereidingen van het winterse sinterklaasfeest. Een drietal maanden en 16 repetities later zijn ze klaar voor een nieuwe sinterklaasmarathon.

Dus ook dit jaar. ”De houthakker van Sinterklaas” van Willem Savenberg, in een regie en bewerking van Fred Vanderlinden wordt in de Boesdaalhoeve opgevoerd: vrijdag 22 november om 19u, zaterdag 23 november om 14u en 16u30 en zondag 24 november om 10u30, 14u en 16u30. Reservatie is nodig(alleen nog plaatsen vrij vrijdag 22/11): www.deboesdaalhoeve.be tel. 02/381.14.51 en info@deboesdaalhoeve.be . Kinderen tot 12 jaar: gratis. Ieder kind krijgt een geschenkje van de Sint. Kaarten volwassenen: 7,50 euro. Opvoeringen vinden nog plaats in Wommelgem, Leuven en Dworp.

Regie en klankdecor is van Fred Vanderlinden, decorontwerp Jean Paul De Greef, decoropbouw Luc De Ridder, Sven Heyvaert en Ward Lesschaeve, Kledij Els Cuppens. Spelen mee: Bart Devillé, Bruno Vansumere, Daan Verhoeven, David Maes, Erik Destrijker, Febe Lesschaeve, Hans Deboeck, Jente Lesschaeve, Saartje Vanderlinden, Steven Destrijker, Zita Burrion en Zoë Destrijker.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio