Voetbalstage en mini-sportweek

Beersel laat jeugd sporten tijdens herfstvakantie

Beersel laat jeugd sporten tijdens herfstvakantie

Zowel voor de mini-sportweek als de voetbalstage worden gediplomeerde trainers voorzien Foto: ingezonden.

Beersel - Tijdens een voetbalstage en mini-sportweek zullen jonge voetballertjes en kleuters zich op een sportieve wijze kunnen uitleven tijdens de herfstvakantie. Deze vinden respectievelijk plaats in Sportcomplex Vogelenzang Lot en Sportcentrum Kerkeveld in Beersel.

De mini-sportweek vindt plaats van 28 t.e.m. 31 oktober in Sportcentrum Kerkeveld in Beersel. Kleuters van 4 tot en met 7 jaar leven zich tijdens de mini-sportweek naar hartenlust uit in tal van sporten. Uiteraard aangepast aan de leeftijd en begeleid door gediplomeerde trainers. Aanvang om 9u en tot 12u. Er wordt 30 minuten opvang voor en na de activiteit voorzien. De bijdrage bedraagt 32 euro per kind (fiscaal aftrekbaar). Inschrijven? www.beersel.be/minisportweek , www.sportopiavzw.be , info: 0478/37.88.94 .

De voetbalstage vindt plaats op 28, 29 en 30 oktober in Sportcomplex Vogelenzang Lot van 9u-16u(1 uur opvang voor en na de activiteit). Jonge voetballertjes(6-14 jaar) scherpen hun techniek en samenspel aan tijdens de voetbalstage. Gediplomeerde trainers verzorgen de verschillende voetbaltrainingen. Alle deelnemers ontvangen elke dag een niet gesuikerd drankje en krijgen op het einde van de voetbalstage een leuk aandenken. De bijdrage bedraagt 50 euro(broer of zus betaalt45 euro-fiscaal aftrekbaar voor deelnemers tot 12 jaar). Meer info en inschrijven: www.beersel.be/voetbalstage en www.futebal.vlaanderen .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio