Initiatief wordt enorm gewaardeerd in Drogenbos

Buurtrestaurant officieel ingehuldigd

Buurtrestaurant officieel ingehuldigd

Er was heel veel belangstelling voor de officiële opening van het buurtrestaurant Foto: hdd.

Drogenbos - In Drogenbos werd onder grote belangstelling het buurtrestaurant ingehuldigd. Dit project werd gerealiseerd dankzij de verenigde krachten van Valérie Cogels, voorzitter OCMW en Myriam Claessens, schepen van sociale zaken.

Al sinds september is iedereen - eén keer per week, op woensdagmiddag tussen 11.30 uur en 14.00 uur - welkom om samen een maaltijd te nuttigen in zaal “De Regenboog”, Grote Baan 234A te 1620 Drogenbos. Half november werd het buurtrestaurant ook officieel ingehuldigd.

De gezonde, betaalbare maaltijden worden klaargemaakt door vrijwilligers, iedereen is welkom. De prijs per maaltijd bedraagt 1 euro, een drankje kost 1,5 euro en dit kan ook gezien het buurtrestaurant werkt met gratis ontvangen goederen. Hiervoor heeft het buurtrestaurant een samenwerking met Aldi, Carrefour, Cora, Freego vzw, rust- en verzorgingstehuis ‘Les Trèfles’, barista Ismaël  en de schenkingsbeurs.

Wekelijks bereiden de vrijwilligers met veel enthousiasme een zestigtal maaltijden. En of een buurtrestaurant op zijn plaats is in Drogenbos?! Voor de eerste dag werden al 46 reservaties genoteerd en telkens loopt het buurtrestaurant – een plek om te eten en elkaar te ontmoeten-aardig vol. En de bezoekers zijn vol lof over de kwaliteit van de maaltijden en het concept.

Voor wie geïnteresseerd is, inschrijving is verplicht en kan tot ten laatste dinsdag 12u. Via: 02/334.72.32 en secretariaat@ocmw-drogenbos.be .

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio