Schepen van milieu trakteerde met koffiekoeken

Sint-Pieters-Leeuw vergat afvalophaler en recyclageparkwachter niet

Sint-Pieters-Leeuw vergat afvalophaler en recyclageparkwachter niet

En of de verse koffiekoeken gesmaakt hebben Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Ook in Sint-Pieters-Leeuw ging de Week van de Afvalophaler en recyclagewachter van dit jaar niet onopgemerkt voorbij. Immers, de Leeuwse schepen van milieu Paul Defranc(CD&V) stond erop om de parkwachters van Sint-Pieters-Leeuw persoonlijk te bedanken en bracht hen lekkere ontbijtkoeken.

Interafval lanceerde, met de steun van OVAM en Fost Plus, dit jaar voor de vierde keer de Week van de Afvalophaler en recyclageparkwachter. Tijdens deze actieweek wordt het werk van het personeel van recyclageparken en afvalophalers in een positief daglicht gesteld. De campagne roept op om respect te tonen voor het werk van de afvalophalers en parkwachters door uw afval correct aan te bieden.

De Leeuwse schepen van milieu Paul Defranc, stond erop om de parkwachters van Sint-Pieters-Leeuw persoonlijk te bedanken en bracht hen lekkere ontbijtkoeken. Paul Defranc: "Deze actieweek is een mooie gelegenheid om  onze parkwachters die een heel jaar door in weer en wind voor ons paraat staan, een smakelijk hart onder de riem te steken."

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio