Kerstconcert in de Katholieke Kring

Mark River Band speelt kerstmuziek

Halle / Sint-Pieters-Leeuw / Beersel - De Mark River Band viert kerst “in a mellow tone” in de Katholieke Kring te Herne op vrijdag 20 december om 20u30. Deze big band- met een uitstekende reputatie- uit het Pajottenland staat onder de muzikale leiding van Filip Demeyer.

“Ons concert biedt de aanwezigen de gelegenheid hun eindejaarsvakantie in stijl te starten en samen met ons te genieten van een ontspannende avond onversneden big band”, promoot woordvoerder Jean Van Geel het gebeuren. “En wij zorgen alleszins ook voor een leuke verrassingsact”. De mooiste kerstliedjes in een bigbandjasje zullen worden ten gehore gebracht: Winterwonderland, sleigh ride, have yourself a merry little christmas, jingle bells, santa claus is coming to town, e.a.

Met hun komst steunen de aanwezigen ook nog Dekegel vzw (www.mdkvzw.be ) uit Gooik. Die vzw neemt eveneens deel aan de Warmste Week en zamelt fondsen in om persoonlijk goede werken uit te voeren in Sri Lanka. In voorverkoop bedraagt de inkom 12€, aan de kassa 15€. Storten op rekening kan ook: BE97 4399 0660 6149 met vermelding van naam en adres en email. Een inkomkaart geeft recht op een consumptie. Meer info en inkomkaarten bestellen kan onder meer via markriverband@gmail.com of 0477/66.63.10 of bij de muzikanten van de big band

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio