Ten voordele van Missing You

KHO Huizingen en vrijwilligers organiseren “De Warmste Fluo-Thon”

KHO Huizingen en vrijwilligers organiseren “De Warmste Fluo-Thon”

Tijdens de voorbereiding van de Warmste Fluo-Thon wordt niets aan het toeval overgelaten om er een succesvolle editie van te maken Foto: hdd.

Beersel - In het kader van de Warmste Week organiseert Koninklijk Hoger Op (KHO) Huizingen een loop- en wandelevenement en dit in aanwezigheid van Kim Gevaert. Aanleiding van dit evenement voor het goede doel is het overlijden van speler Sebbe De Man (U11) in een tragisch verkeersongeval.

KHO Huizingen wil diegenen die achterblijven een hart onder de riem steken en kiest als goede doel de vrijwilligersorganisatie vzw Missing You. Zij zetten zich specifiek in voor kinderen en jongvolwassenen die iemand die hen nauw aan het hart lag, verloren hebben.

De Warmste Fluo-Thon vindt plaats op zaterdag 14 december vanaf 15u, in de Beemd te Huizingen. Deze staat open voor klein en groot, jong en oud. Zij kunnen komen wandelen en lopen. De 4 tot 6 -jarigen starten om 15u45, de 7 tot 9-jarigen om 15u55, de 10-12 jarigen om 16u10 en de 13 tot 15-jarigen om 16u25.  Iedereen wordt een half uur voor de start aan de inschrijving verwacht. Tussen 17 uur en 20u30 mag IEDEREEN lopen of wandelen. Volwassen én kinderen.  Welke afstand je loopt kies je zelf – een rondje is 2.1 km. Laat je wel sponsoren: vraag vooraf aan je familie en vrienden om je te steunen met gulle giften om zoveel mogelijk rondjes te doen. Er wordt ook aan ontspanning gedacht met doorlopend D.J. , springkastelen, eet- en drankgelegenheid tot 22u.

Nog belangrijk…… Het is de Warmste Fluo-Thon, fluo is dan ook een must! Wie weet val je in de prijzen. Kleedkamers en douches zijn ter beschikking. Startgeld in VVK 3 euro, aan de kassa 5 euro. Inschrijving: https://forms.gle/uEF8xHq6VLmUrRSx7 , rek: BE60 6451 0401 6670 met vermelding van inschrijving + naam. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Voor meer informatie, check khoh.be of mail naar events@khoh.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio