Voor jongeren tussen 10 en 19 jaar

Jeugddienst organiseert Gaming Toernooi voor tieners

Sint-Pieters-Leeuw - De jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw organiseert tijdens de kerstvakantie een groots gaming toernooi voor tieners. Dit vindt plaats in het Jeugdhuis Lotstraat 6 in 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Jongeren tussen 10 en 19 jaar die een gooi willen doen naar de titel van ‘Beste Fifa2020-speler’, krijgen zaterdag 21 december de kans om zich te bewijzen. Om 18 uur starten de eerste wedstrijden. Het toernooi begint met poules van vier, waarbij iedereen minstens drie wedstrijden speelt. Na de ‘poulefase’ plaatsen de beste spelers zich voor de ‘knock-out fase’. De afvallers kunnen dan nog vrij spelen op de overblijvende PlayStations. Aan het einde van de ‘Knock-out fase’ strijden de beste 2 spelers op een groot scherm voor de eerste plaats. Het evenement vindt plaats in het Jeugdhuis , Lotstraat 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Deelnemen kost 3 euro en voor die prijs krijg je alvast 3 drankjes . Inschrijven op voorhand is wel een must!  Meer info kan je krijgen via jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be , T 02 370 28 81.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio