Film, dans en nog wat meer

Qaly heeft heel wat te bieden

Beersel - Qaly@beersel Beukenbosstraat 9 in Alsemberg heeft inderdaad heel wat te bieden. Niet alleen wat de bewoners onmiddellijk aanbelangt, maar ook wat extra’s zodat de aantrekkingskracht nog meer wordt verhoogd.

In de eerste plaats is er Film@Cinema.Qaly. Twee keer per maand wordt een filmvertoning georganiseerd. De polyvalente zaal wordt hiervoor omgetoverd tot cinemazaal met comfortabele zetels en popcorn. En het aanbod is niet niks: Er was al Mama Mia 2 op 3 december, Fernandel op 26 december, Soeur Sourire op 14 januari en de Sound of Music op 28 januari.

En hier blijft het niet bij. Zo is er nog “Emma Cassiman zingt @ Qaly” op 22 december om 14u30. Iedereen is hier welkom en men komt er in aan 10 euro, één glas cava inbegrepen. Graag uw plaatsje reserveren op info@qaly.be of 02/221.01.70 Beukenbosstraat 7 1652 Beersel.

Bruegel@Qaly werd dan een ontdekkingstocht doorheen de werken van Bruegel & de blik van hedendaagse kunstenaars op zijn werk. Verder is er nog het kerstmenu op 25 december en het nieuwjaarsmenu op 1 januari. Gelieve voor 24/12 te reserveren op info@qaly.be .

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio