Meer dan 60 aanwezigen

Toast literair met Bart Moeyaert was erg succesrijk

Toast literair met Bart Moeyaert was erg succesrijk

De organisatoren en de gemeente waren erg in hun nopjes met deze succesvolle Toast Litterair Foto: hdd.

Beersel - De Davidsfondsafdelingen van Alsemberg, Beersel en Lot, organiseerden samen met de gemeentelijke bibliotheek van Beersel, met de steun van VFL en de gemeente Beersel een lezing met Bart Moeyaert, in het kader van “Toast Literair”.

De boeken, het toneel en de gedichten van Bart Moeyaert zijn sinds zijn debuut in 1983 door lezers van alle leeftijden ontdekt, wat hem een aparte plek geeft binnen de Nederlandstalige literatuur. Zijn werk verscheen tot nu in meer dan twintig talen en is vaak bekroond in binnen-en buitenland. In 2019 won hij de internationale Astrid Lindgren Memorial Award.

Bart Moeyaert vertelt het verhaal van het gezin waarin hij is opgegroeid, het ontstaan van zijn eerste boek, de evolutie van zijn ideeën, hij gaat ook dieper in op een aantal titels. De toehoorders krijgen op verschillende manieren een inkijk in wat hij denkt en doet. Zijn verhaal eindigt op de dag van de lezing zelf.

Er waren meer dan 60 enthousiaste aanwezigen, die met ingehouden adem meer dan 2 uur luisteren naar het verhaal van deze (jeugd)schrijver en dichter. De signeersessie en de babbel met de auteur na afloop duurde meer dan uur.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio