Niet minder dan 879 kandidaten schreven zich in

First Floor is er bij voor preselecties Humo’s Rock Rally

First Floor is er bij voor preselecties Humo’s Rock Rally

First Floor speelt de pannen van het dak met eigen nummers. Af en toe een rustig nummer of een cover in de setlist kan ook Foto: ingezonden.

Sint-Pieters-Leeuw / Beersel - First Floor een jonge band uit Sint-Pieters-Leeuw was bij de 879 kandidaten die zich inschreven voor Humo’s Rock Rally, editie 2020, en die allen hoopten geselecteerd te worden en mogen deel te nemen aan de preselecties. En First Floor behoort bij de honderd uitverkorenen!

First Floor is aan de beurt op zaterdag 15 februari om 19u in Nosta(Opwijk). Arthur De Bolle, Arthur Ceurens, Milan Meert en Joachim Langenus, of een groep vrienden, zullen dan ongetwijfeld, zoals gewoonlijk, graag samen de pannen van het dak rocken. Ze namen trouwens ook al deel in 2018.

Hun naam klinkt je misschien ietwat bekend in de oren… Dat kan, want First Floor heeft zeker en vast wel al op een podium in je buurt gestaan. Naast verschillende lokale cafeetjes en festivalletjes waar ze al op het podium stonden, wonnen zij vorig jaar de publieksprijs van de negende editie van Zennetoer.

Dit jaar staan ze dus opnieuw in Nosta - nieuwe start voor de muziekwerking van Nijdrop- op het podium en hopen door te stoten naar de finale. Daarom hopen zij dan ook op heel wat vurige supporters uit de regio en er buiten die de longen uit hun lijf zullen roepen voor First Floor. Voor wie hun muziek nog niet kent kunne deze beluisteren op Spotify.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio