Omnisportkamp, Kleuter sport-spel en knutselkamp, Taalkamp Nederlands en Vakantie-opvang 3WPlus

Jeugd Sint-Pieters-Leeuw krijgt het druk tijdens krokusvakantie

Jeugd Sint-Pieters-Leeuw krijgt het druk tijdens krokusvakantie

De kleuters gaan wel uit de bol tijdens hun sport-, spel- en knutselkamp, maar krijgen wel de tijd de inwendige mens te versterken Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Kleuters, kinderen en jongeren(met hun ouders) van Sint-Pieters-Leeuw die geen idee waar naar toe hebben tijdens de krokusvakantie hoeven zeker niet te wanhopen. De mogelijkheden die de gemeente biedt geeft eenieder de kans om het beste voor zichzelf te kiezen.

Zo is er een omnisportkamp. Van 24 tot 28 februari organiseert de Sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw een omnisportkamp in de sporthal A.J.Braillard in Ruisbroek. Er wordt kennisgemaakt met bekende en minder bekende sporten. Dit Omnisportkamp staat open van kinderen van 6 tot 14 jaar. Opvang van 8 tot 17u in Sportcentrum A.J.Braillard. De prijs bedraagt 70 euro, tickets online via spl.ticketgang.eu .

Ook is er een kleuter sport-, spel- en knutselkamp. Verschillende sporten worden gewisseld met leuke spelletjes en knutselactiviteiten. Het kampje – bestemd voor kinderen van 3 tot 6 jaar- loopt van 24 tot 28 februari in de sporthal A.J.Braillard. Er wordt “gewerkt” rond het thema “De brief van Herman. De activiteiten vinden plaats van 9 tot 16 uur – opvang van 8 tot 17 uur- en in Sportcentrum A.J. Braillard. Om deel te nemen betaalt men 70 euro, tickets online via spl.ticketgang.eu .

De gemeente organiseert ook opnieuw een taalvakantie voor anderstalige kinderen: Nederlands Taalkamp Babbelkous., voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Een en ander gaat door in Zonnig Leven van 24 tot 28 februari. Dit van 9 tot 16 uur, opvang van 8 tot 17 uur. De deelnameprijs  bedraagt 25 euro voor 5 dagen. Tickets online via sprl.ticketgang.eu .

Tenslotte biedt ook tijdens de krokusvakantie 3WPlus leuke opvang aan. Deze is bestemd voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Dit van 24 tot 28 februari, opvang en activiteiten van 7 tot 18 uur in GBS Wegwijzer Schoolstraat 11 te Ruisbroek. Voor alle kinderen gedomicillieerd in Sint-Pieters-Leeuw of waarvan de ouders in de gemeente zijn gedomicillieerd alsook kinderen van personeelsleden van gemeente, OCMW en politie geldt een bijdrage van 10 euro per dag en 7,5 euro per dag voor het tweede kind dat gelijktijdig wordt opgevangen. Kinderen die niet gedomicillieerd zijn in de gemeente maar er wel schoollopen betalen 15 euro per dag. Voor de vakanties dient men ten laatste één week op voorhand in te schrijven via www.i-school.be/login .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio