Opvoering musical is al een hele traditie

GBS Dworp presenteerde “Minous” en “Bruce”

GBS Dworp presenteerde “Minous” en “Bruce”

De jeugdige acteurs en actrices toonden heel wat talent en energie tijdens de drie opvoeringen Foto: hdd.

Beersel - Niet minder dan drie maal voerden de 5de jaars van de Gemeentelijke Basisschool van Dworp hun musical op, een traditie die jaarlijks op de activiteitenlijst staat. Voorgaande jaren vond deze plaats, dit jaar bleef men in de eigen gemeente, namelijk Vormingscentrum Destelheide.

Inderdaad, naar jaarlijkse gewoonte kropen de kinderen van het vijfde leerjaar van de Gemeenteschool van Dworp in een andere huid om een musical op te voeren. De Dworpse kattenclub zag het levenslicht en bracht ons het verhaal van Minoes” en “Bruce” in de Destelheide op donderdag 13 februari.

Er vonden drie opvoeringen plaats: één voor de kinderen van de school en twee voor familie en vrienden. Twee titels voor eenzelfde verhaal met een wisselende cast. De hele school, ouders en grootouders waren getuige van heel wat talent en energie tijdens de 3 opvoeringen. Een muzische activiteit met ruimt voor alle facetten: woord, zang, beeld, beweging, media…. Alles kreeg er een plaatsje. Dit alles onder de deskundige begeleiding van juf Leen en Tom, hierin bijgestaan door vrijwillige ouders. Het was genieten  en blinken van trots, van begin tot einde, voor zo’n prachtig samenspel.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio